HALLO & GRIAß DI IN DE TIROLER ZUGSPITZ ARENA!

... beleef de zomer in de bergen van Tirol

Aan de Oostenrijkse zijde van Duitslands hoogste berg, de Zugspitze, ligt een charmante vakantieregio op jou te wachten – de Tiroler Zugspitz Arena.

Met de 7 plaatsen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Bichlbach/Lähn-Wengle, Heiterwang am See en Namlos biedt het gebied diverse vrijetijdsaanbiedingen voor jouw persoonlijke droomvakantie.
Tussen het indrukwekkende Wettersteinmassief en de Lechtaler Alpen beleef je onvergetelijke momenten in onze mooie natuur: adembenemende uitzichten, prachtige wandelwegen & biketrails, schitterende bergmeren, ruige rotslandschappen & intens groene weiden.
Wij verheugen ons op jouw komst!

Zo bereik je ons:
CONTACT

OPENINGSTIJDEN
Ma -Vr: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

Meer informatie in:
Terug naar overzicht

MOBILITEIT

Aankomst & lokale Transfers
 • Aankomst
  Gelegen in het noorden van Tirol, zijn we makkelijk met de Auto bereikbaar: de Aankomst via de A7 (Ulm-Füssen) alsook de A95 (München - Garmisch-Partenkirchen) zijn tolvrij. De vliegvelden München, Memmingen en Innsbruck zijn alle drie in de directe omgeving en ongeveer op 100-150 km afstand. Ook de aankomst met de trein is geen probleem. Vanuit München zijn er bijna elk uur directe verbindingen naar de regio.
 • Openbaar vervoer
  De winterbussen in de regio zijn voor onze gasten het hele jaar door gratis beschikbaar. Ook de regionale trein verbinding  (van Vils via Reutte en de Tiroler Zugspitz Arena naar Garmisch Partenkirchen) is erg goed.

Z-TICKET

Uw aktiefkaart met vele voordelen

Het Z-Ticket is een Actiefkaart van de Tiroler Zugspitz Arena waarmee u van een groot aantal an diensten gratis gebruik kunt maken. Zonder extra entree te betalen kunt u van volgende dingen genieten: kabelbanen, bus, buiten- & binnenzwemmbad en nog veel meer. Het hoogtepunt is een ritje op de Zugspitze.
Het Z-Ticket is ook als een 3 dagen tot 13 dagen ticket beschikbaar, en verkrijbar bij alle bergbanen.
Sommige Accommodaties bieden het Z-Ticket ook in een Package aan. Meer Informatie en prijzen over het T-Ticket vindt u hier.

DE BERGzOMER

Geniet van de vele activiteiten hier in de Tiroler Zugspitz Arena

 • Wandelen en klimmen rond de ZUGSPITZE

  Of je liever en ontspannende wandeling maakt of en adembenemende tour op een bergtop - we hebben meer dan 150 routes in onze regio, zeker vindt je de juiste tour. Deze variëren van zachte familie wandelingen over tochten naar onze charmante weilanden tot aan hoge alpine klimroutes. Meer wandel-informatie

 • BIKEN & fietsen

  Comfortabel of spectaculair, langs weilanden en meren of in de bergen: zoals u wenst kunt de regio op de zadel van uw bike verkennen. u vindt het leuk om op steile hellingen te fietsen? Dan bieden wij u een scala aan uitdagende singletrack met imposante uitzicht. Of heeft u net uw liefde voor fietsen in de Alpen ontdekt? Dan zijn er genoeg fietspaden in alle moeilijkheidsgraden te ontdekken. Ondersteuning tijdens een fietstocht leveren e-bikes. Oplaatstations vindt u in de hele regio.  Meer Bike-Informatie.

 • FAMILIEvakantie

  Het gevarieerde programma van activiteiten en de professionele kinderopvang is voorzien voor kinderen, en laat de ouders ontspannen en van de vakantie genieten! Wandel-Belevenisweg, Zomerrodelbaan, Monsterscooter, kinderboerderij, sprookjespark, zwembaden, klimbos of boogschieten: de Zugspitz Arena is uitgelegd voor gezinnen! Meer Informatie over Familievakantie

vanaf
323,00€
Hotel 4*

Lichte wandelingen Hotel Sonnenspitze

3, 4 of 7 nachten in onze vernieuwde kamers incl. ¾ pension, nieuwe wellnessomgeving en wandelingen met gids.
vanaf
350,00€
Hotel 4*

Z-Ticket jubileumarrangement Bergland

7 nachten per persoon inclusief verwen-halfpension en Z-Ticket. Met wellnessgedeelte.
vanaf
329,00€
Vakantiewoning

Zomervakantie in Haus Helli

7 nachten in een appartement voor maximaal 6 personen. Gratis entree bij het buitenzwembad Bärenbad, Naturbad Bichlbach en tennisbaan Berwang.
vanaf
369,00€
Vakantiewoning

Sport & Style apartment S

7 nachten per persoon inclusief Z-Ticket, eigen wellnessgedeelte, entree klimhal & 3-D boogschietparcours.