Ski-in/Ski-uit Aparthotel Tyrol

Welkom in het Aparthotel Tirol in Lermoos. Beleef onvergetelijke momenten. De hoogste pieken binnen handbereik... De vakantiebelevenis van Tirol in zijn meest adembenemende vorm.

Ons Aparthotel Tirol ligt aan de zonzijde van de Tiroler Zugspitze, in het hart van de Alpen. Wij zijn al generaties lang familiebezit en hechten er veel belang aan om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Tiroolse gezelligheid met persoonlijke service, evenals een wellnessruimte met zwembad, laten niets te wensen over op het gebied van vakantiecomfort.

Aanbod geldig: 30 Aug 2021 - 03 Oct 2021

Ski-in/Ski-uit

Met een royale 50 tot 86 m² bieden de naar inheemse bomen vernoemde wooneenheden ruimte voor 2 tot 8 personen en zijn ze ideaal voor gezinnen, groepen, vrienden en iedereen die van ruimtelijkheid houdt. Alle Lermoos vakantiewoningen zijn ingericht met slaapkamer, keuken, eethoek, zitje, TV, kluisje en een badkamer met douche, WC en haardroger. U kunt genieten van een vrij uitzicht in alle richtingen en een adembenemend uitzicht op de Tiroler Zugspitz Arena.

Appartement/1 dag | excl. toeristenbelasting & eindschoonmaak

vanaf € 278,-

per persoon

Aparthotel Tyrol
Oberdorf 10
6631 Lermoos

Tel.: +43 5673 2217